Campania "Pe acest blog, fumatul este interzis!"


De astazi ma alatur si eu campaniei initiate de "Idei de Gay !" - "Pe acest blog, fumatul este interzis!". Detalii gasiti mai jos:

Cum se va desfasura aceastã campanie?

Aceasta campanie doreste sa te faca pe tine, cititorul de blog-uri, atunci cand esti pe un blog/site ce va contine banner-ul campaniei (foto sus), sa nu mai fumezi. Cel putin atata timp cat esti pe acel portal web.

Dupa ce model e inspirata campania?
Campania este inspirata dupa modelul barurilor si restauranturilor, locuri publice unde gasesti acele afise prin care iti este permis fumatul sau dimpotriva, iti este interzis. Eu si cei ce vor adera la aceasta campanie nu vom face altceva decat sa-ti impunem o politica privind fumatul.

Spre deosebire de baruri si restaurante, noi nu vom putea vedea daca respecti aceasta reglementare, de aceea apelam la sinceritatea si spiritul civic de care sunt convins ca vei da dovada.

Practic...

Atunci cand esti pe blog-ul meu sau alte blog-uri care interzic fumatul(având afisat banner-ul de mai sus), te rugam sa nu fumezi, iar din respect te rugam sa ne respecti decizia. Daca totusi doresti s-o faci, avem rugamintea sa inchizi pagina de blog atata timp cat fumezi.

Care este scopul acestei campanii?

Scopul acestei campanii este unul modic, o abordare educatã de a ma declara contra fumatului, astfel trãgând inca un semnal de alarma asupra riscurilor la care te supui atunci cand fumezi.

Cum te poti implica?

Daca esti blogger...
si doresti sa sustii aceasta campanie, nu ramane altceva decat sa ma contactezi pentru a-ti furniza codul html prin care iti vei afisa banner-ul campaniei pe blog .

Daca esti cititor...
singura rugaminte este sa respecti decizia fiecaruia de permite sau nu permite fumatul pe blog-ul sãu. In primul rând, din respect pentru tine !

Un comentariu:

Stoicescu A. spunea...

Multumesc pentru implicare !