"Băsescu avea o casetă cu Mircea Geoană căruia i se făcea sex oral"

Într-un interviu acordat publicaţiei spaniole, şeful Institutului Cultural Român spune că preşedintele avea o casetă compromiţătoare cu rivalul său, dar nu a folosit-o.

"E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest", a declarat Horia Patapievici, într-un interviu acordat La Vanguardia.

De altfel, zvonul existenţei unei casete porno cu Mircea Geoană a făcut înconjurul internetului, în aceeaşi perioadă în care au apărut şi celebrele imagini cu Traian Băsescu ar fi lovit un copil la Ploieşti, în 2004.

Chiar preşedintele a sugerat că are această casetă, la OTV. "Vă pot spune că am atenţionat staff-ul meu că dacă o folosesc, îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi", a declarat Traian Băsescu la emisiunea lui Dan Diaconescu, refuzând, însă, să dea mai multe detalii.

Declaraţiile lui Patapievici din publicaţia spaniolă vin, acum, să întărească acest zvon.

În replică, Mircea Geoană a etichetat declaraţia lui Patapievici drept o minciună sinistră. "O minciună sinistră, Patapievici umblă cu porcării", a declarat Mircea Geoană ziarului "Gândul". "N-am comentat niciun fel de casetă în campanie, n-o voi face nici acum", a spus liderul PSD. El a precizat că Traian Băsescu nu i-a dat vreun semn - nici înainte, nici după alegeri - că ar deţine o asemenea casetă.

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu a declarat pentru REALITATEA.NET: "noi nu am avut, nu cunoaştem şi nu am avut niciodată o casetă de acest fel".

În ceea ce priveşte declaraţia lui Traian Băsescu, de la OTV, Sever Voinescu spune că preşedintele s-a referit la altceva şi nu are nici o legătură cu declaraţiile lui Horia Patapievici din La Vanguardia.

Sursa: Realitatea.net


Niciun comentariu: