Serile Filmului Gay 2010

Cea de-a 7-a editie a Festivalului International de Film "Serile Filmului Gay" va avea loc in acest an la Cluj-Napoca, intre 11-17 octombrie.

SFG 2010
este o ediţie specială! Proiectul de iniţiativă locală a echipei clujene de voluntari din cadrul programului "Eu sunt! Tu" (PSI România) constă în transmiterea de know-how în ceea ce priveşte organizarea unui festival de talie internaţională menit să fie o punte de legătură între comunitatea gay şi societatea civilă din Cluj-Napoca. Festivalul din octombrie devine aşadar partea "practică" a acestui proiect.

SERILE FILMULUI GAY Internaţional Film Festival
îşi propune să transmită într-un mod corect şi cât mai eficient un mesaj de deschidere către diversitatea culturală şi acceptarea valorilor individuale.


Încă din noiembrie 2009, echipa de organizare a festivalului lucrează la această ediţie care se anunţă de pe acum plină de evenimente, filme şi activităţi sociale, printre surprizele din octombrie menţonându-vă de pe acum evenimente ca
: "Să colorăm împreună cerul Clujului!", expoziţia "Show and Tell" şi "Living Library", o bibliotecă vie.

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii despre SFG 2010, pentru a citi programul activitatilor sau lista filmelor selectate in competitie, nu ezitati sa accesati site-ul oficial sau blog-ul festivalului.

4 comentarii:

Whiskey Afternoon, Piano and a piece of love spunea...

:0 frumos blog

A.G.B. spunea...

multumesc! :)

Whiskey Afternoon, Piano and a piece of love spunea...

si eu iti multumesc ;)

Sebbie spunea...

a fost super fain la serile filmului gay din cluj.. mie personal mi-a placut foarte mult :P