Comunitatea LGBT din Romania isi regleaza conturile!

Ne-am saturat sa fim numiti dereglati, anormali sau bolnavi de catre oameni care indeamna la violenta pretextand ca promoveaza valori morale. Si cum intotdeauna este nevoie de o picatura care sa umple paharul, in situatia noastra picatura a fost Dan Negru. Asta este momentul in care ar trebui sa spunem STOP!

Domnul Negru, intr-un articol publicat pe blogul personal si citat apoi de altii, s-a aratat extrem de deranjat de protestul comunitatii gay impotriva declaratiilor suveranului pontif cu privire la politica permisiva a Spaniei in ceea ce priveste liberalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Pentru cei care au ales sa protesteze sarutandu-se, in opinia domnului Negru, exista un singur tratament: bastoane si dube.

Hai sa ne reglam (conturile) cu cei care fac astfel de afirmatii!
Avem dreptul la replica si o facem trimitandu-i domnului Negru un semnal din partea celor pe care el ii considera dereglati.

STRATEGIE:

 • fa rost de o carte postala de la noi (special conceputa pentru domnul Negru);
 • scrie-ti mesajul;
 • cumpara un timbru;
 • lipeste timbrul;
 • pune-o la posta (introdu cartea postala in orice cutie postala de pe strada)
 • Daca vrei o carte postala, intreaba de ea la ACCEPT, in orice club gay sau suna la 021 252 9000. Cu cat mai multe, cu atat mai bine!

  !!! IMPORTANT – In vederea expedierii, cartile postale necesita timbru. Acesta se poate procura de la orice oficiu postal !!!

  (o initiativa Gay Revolution de ACCEPT)


  2 comentarii:

  The Kiddo spunea...

  Câtã nerusinare pe Negru.

  Anyway, I wish you have a fabulous new year! :D

  A.G.B. spunea...

  Indeed...

  Multumesc, la fel iti doresc si tie. :)

  La multi ani!