I Hate This World...


E ora 1:11 a.m. Am început să scriu...
Sunt într-o stare ciudată, sunt foarte melancolic (ascult The Gathering - Black Light District).

Pur şi simplu m-am săturat... Totul se duce de râpă, oamenii nu mai sunt oameni - ne distrugem singuri. De multe ori stăteam şi meditam... Mă întrebam de ce....? De ce se întâmplă toate astea? De ce oamenii sunt aşa cruzi? Nu ştiu, nu cred că am reuşit să găsesc vreun răspuns. Totul se schimbă în jurul nostru, e din ce în ce mai rău. Clima a luat-o razna, natura se distruge şi ea din cauza poluării, avem criză economica mondială, apar din ce în ce mai multe conflicte politice, economice... şi câte probleme nu mai sunt - toate astea se întâmplă din cauza oamenilor. Se tot aude că urmează acel ''The End''. La fel mă întrebam.... de ce? De ce va trebui să se întâmple aşa ceva? Dar acum ştiu că este necesară această Apocalipsă. Indiferent dacă se va întâmpla acest lucru în 2012 sau mai târziu, indiferent dacă se va sfârşi totul prin cutremure, boli, războaie, asteroizi, găuri negre, prin venirea extratereştilor sau a lui Antichrist, ceva tot se va întâmpla... deja se vede asta.

Să nu mai vorbesc despre societatea din România... e una de c***t. Mentalitatea românilor e la pământ. Urăsc faptul că nu ne putem arăta afecţiunea faţă de persoana iubită... în public. De ce? Pentru că au rămas cu toţii nişte comunişti. De ce în alte state e posibil şi la noi nu? Ăsta e românul...

E prea târziu, e prea târziu ca oamenii să se mai snchimbe...


3 comentarii:

Stoicescu A. spunea...

Si cu toate acestea spunem cu totii : "Romania, te iubesc !" cu toate ca Romania bate pasul pe loc, iar noi nu suntem dispusi sa o asteptam ..

za.adamme spunea...

romania e o tara minunata ca oricare alta, oamenii sunt oamenii ca oricare oamenii
si noi..pai noi suntem visatori si cerem luna de pe cer fara sa ne apucam de construit rachete:)
i love romania, i love people, i love life and what the fuck, i love to live hurt cry and all this because i am human and i reeeaaaly love to feel:)
te iubesc si ai grija de tine>:D< nu mai lua totul asa de in serios

ALiTtLeSNiTcH spunea...

E frustrant sa nu iti poti manifesta afectiunea fata de persoana iubita atunci cand iti doresti...chiar si in public! Din pacate, nici macar in Olanda lucrul asta nu mai e posibil fara ca mai inainte sa privesti bine in jurul tau! Acum 4-5 ani inca se mai putea merge tinandu-te de mana pe strada, te puteai saruta fara ca vreo clipa sa te gandesti la eventualitatea unei reactii agresive din partea cuiva. Vremurile insa se schimba. For the worst! Din pacate! :(