I LOVE my Angel!


A trecut 1 săptămână de când ne-am cunoscut. Totul a început într-o seară de vineri. Era urât afară, ningea, bătea vântul, era frig... Trebuia să merg la "movie evening". Eram nehotărît, să mă duc, să nu mă duc... Totuşi, am plecat. Ceva m-a îndemnat să fac asta, indiferent de vreme şi de faptul că eram, deja, în întârziere. Vorbisem puţin pe net, înainte de plecare, şi mi-a spus că va veni şi el. Am ajuns acolo, filmul începuse deja. Mi-am aprins o ţigară... să intru. să nu intru? Am terminat de fumat şi am intrat. Era întuneric... totuşi, am zărit câţiva prieteni şi i-am salutat. Am urmărit filmul, deşi îl mai văzusem.

Spre final, am ieşit să fumez... au ieşit mai mulţi. A apărut şi el, l-am văzut. Am început să discutăm cu toţii, diferite subiecte, diferite concepţii... Îl priveam, am observat ca mă privea şi el. Am simţit ceva încă de la inceput, era un fior, unul ciudat... de ce ciudat? Pentru că nu îl mai simţisem până în acea seară. L-am auzit la un moment dat spunând că a vorbit cu cineva pe net în acea seară, dar nu ştia cu cine... Nu i-am spus, aveam de gând să fac asta mai târziu. L-am văzut vorbind cu alte persoane şi mi-am zis "damn it, probabil că va pleca cu ei...". S-a aşezat pe un scaun, în faţa mea. Ne priveam.... şi m-a salutat, am făcut cunoştinţă. Am simţit iar acel fior... M-a întrebat dacă nu cumva a vorbit cu mine pe net. I-am confirmat. Reacţia lui a fost: "Şi de ce nu mi-ai spus până acum?" Well, îi spuneam eu oricum, numai că aşteptam momentul potrivit. Am socializat puţin, am băut şampanie şi am păpat tort, că era ziua unui prieten.

A venit timpul de plecare... eu eram nehotărât... ce să fac? Să ma duc acasă? Să ies în oraş? Până când am auzit un glas foarte plăcut: "If you wanna come to my place..." Well, am simţit pentru a treia oară acel fior în acea seară. L-am privit în ochi, i-am zâmbit şi am acceptat. Pot să spun că am avut unul din cele mai frumoase weekend-uri din viaţa mea. Totul a fost superb, mic dejun perfect, am gătit împreună, cină romantică, baie şi mai romantică, muzică, lumânări, totul a fost perfect şi plin de romantism. I-am cunoscut prietenii, ne-am distrat împreună toată săptămâna.

E ceva special între noi, simt asta... parcă trăiesc un vis, dar ştiu ca este realitatea, pentru că îl văd, îl simt... A trebuit numai să fim amândoi în locul şi la timpul potrivit... restul a venit de la sine...

Tot ce ştiu este că I LOVE my Angel and he loves me too, i know that.... şi mă simt foarte bine alături de EL...

4 comentarii:

Stoicescu A. spunea...

Ce frumos ! Sper sa-ti mearga bine, multa fericire !

Iulian B. spunea...

Succese Nebanuite!

Anonim spunea...

itzi doresc multa fericire:)!

mydreamis ... spunea...

:) place articolul. In timp ce il citeam simteam unul cate unul, cum ma treceau fiorii :D

sper sa tina ...